Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

DNM95 starter opp og tar inn nye sangere!

lagt inn 11. aug. 2011, 05:38 av Admiraldirigent DNM95   [ oppdatert 15. aug. 2011, 06:06 ]
Det Norske Mannskor av 1995 vikler seg ut av feriemodusen etter en usedvanlig god og herlig sommer i Tromsø. Høstsemesteret kjøres i gang med en stor rekrutteringskampanje - se etter oss på campus og i byen! 

Svenske forskere har dokumentert at korsang virker avspennende og styrkende for immunforsvaret. Å synge er dessuten gunstig for åndedrett, nervesystem, hjerte og muskulatur. (Even Ruud, professor ved Institutt for musikkvitenskap, Universitetet i Oslo) Det er ikke tull - det fins faktisk seriøs forskning som viser at det å synge er bra for helsa. Du blir friskere og gladere. Samtidig er sosial kapital et annet viktig stikkord for helsen vår, fremhever Ruud og hans kolleger. Det er denne kapitalen vi kan tære på når vi opplever motgang og trenger støtte og nettverk. Da kan koret bli et viktig ankerfeste. (Sang gir bedre helse - Derfor bør du synge julesanger, av Bjørg Engdahl) 

Det fins mange gode grunner til å bli studentsanger. 
Den viktigste er selvfølgelig at det er utrolig morsomt. Ta kontakt med oss i dag!

Admiraldirigent Hanne-Sofie Akselsen: 9764 3831
admiraldirigent[a]dnm95.no

Styreleder/Drost Espen Walle: 9224 3568
drost[a]dnm95.no

Eller bare møt opp: 
Fredag 26.8 fra kl 19.30 - Åpen aften på korhybelen, i underetasjen på administrasjonsbygget, campus i Breivika. Her kan du treffe DNM95 samt vårt kvinnelige motstykke TAKk (Tromsø Akademiske Kvinnekor). Sang, fest og moro!

Torsdag 1.9 kl 18-21: DNM95 holder sin første ordinære øvelse, med informasjonsmøte og stemmeprøve for nye sanger-brødre. Eksamensrommet, vis-a-vis Auditorium Maximum i administrasjonsbygget. 

DNM95 dukker også opp under tradisjonelle semesterstartarrangementer som Lysløypa (17.8) og Stud EXPO 19.8. 

 


Comments