Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Høstsemesteret starter og vi tar imot nye rekrutter

lagt inn 13. aug. 2013, 13:51 av Admiraldirigent DNM95
Høsten er her, ingen tvil om det, midnattsola er forlengst gått ned og det mørkner om kveldene. Det betyr et nytt semester for oss i mannskoret og nå håper vi at det er deg som skal begynne å synge sammen med oss denne gangen! 

Høstens program i DNM95 byr på mange høydepunkt, det er bare å glede seg. Etter oppstarten avholder vi som vanlig vår tradisjonsrike idrettsdag, hvor vi i vennskapelig kappestrid konkurrerer i diverse mer eller mindre sportslige øvelser, og avslutter det hele med en vidunderlig middag og fest sammen, vi kaller det Atletbanquetten, der blir også årets Norske Mester kåret. 

Så er det øvingshelg, da pakker vi sekken og drar til et egnet sted et lite stykke utenfor byen hvor vi i fred og ro kan øve sammen en hel helg, og dette inkluderer også en god del sosialt samvær, selvfølgelig. Vi får i høst celebert besøk til byen, selveste Stockholms Studentsångare (SSSF), våre gode venner og brødre, kommer og besøker oss, det betyr felles konsert og fest med dem! 

En måned senere kommer denne høstens store konsertprosjekt: Helvetesseilasen. Vår ærede Guardein Viggo Kristensen har skrevet bok som skal lanseres i Narvik, blant annet med en konsert med DNM95 i Sjømannskirka. Der vil vi fremføre et repertoar med maritimt tema, alt fra Alfvéns Gryning vid havet til Knutsen og Ludvigsens Sjømannsvise...Samme konsert synger vi også i Tromsø dagen før, da med gjestekoret Tromsø Arbeiderforenings Mannskor og deres dirigent Mats Kjelling. 

For ikke å nevne den herlige julesesongen med all julemoroa og synging på Ølhallen og forskjellig...

Og alt dette kan du få være med på! Oppstarten vår skjer torsdag 22.8 kl 18, da avholder vi høstens første øving med prøvesang for nye rekrutter. Stedet er administrasjonsbygget ved Auditorium maximum, det såkalte eksamensrommet. 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe - skriv epost til admiraldirigent(a)dm95.no eller finn oss på Stud Expo - eller andre steder på campus! 


Comments